poniedziałek, 30 marca 2015

Pasta z sardynek do pieczywa

Lubicie pasty do pieczywa? Ja bardzo, więc przygotowuję je na wiec sposobów. Dziś na śniadanie polecam pastę z sardynek.

Pasta rybna z sardynek


  • sardynki z mórz północnych w oleju z pastą pomidorowo-czosnkową Graal
  • 2 jajka
  • 1/2 papryki czerwonej
  • pieprz
  • sól

Jajka ugotować na twardo, obrać i drobno posiekać. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Sardynki rozdrobnić widelcem z pastą pomidorowo-czosnkową. Wszystkie składniki razem wymieszać, doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Gotową pastę podawać z pieczywem.

3 komentarze:

  1. Super pasta. Bardzo takie lubię :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Małgosiu wiesz....ja podziękuję, ale za to bardzo serdecznie Cię pozdrowię :)

    OdpowiedzUsuń