Dziś chciałabym Wam przedstawić jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce Jacka Krakowiaka-szefa kuchni w Hotelu Aquarius Spa***** w Kołobrzegu oraz kilka jego przepysznych dań
Jeśli macie ochotę posłuchać wywiadu z Jackiem jak opowiada o swojej poasji gotowania oraz obejrzeć więcej jego przepysznych dań to zapraszam do oglądnięcia filmiku >>>TUTAJ
Poniżej polędwiczka z dorsza podana na młodych kurkach z puree z pieczonego selera, pasternaku i papryki z sosem zrobionym na białym winie z musztardą francuską.
Fondant czekoladowy z lodami malinowymi
Sernik z twarogu ekologicznego z musem z truskawek
Ale pyszności Małgosiu :-) świetny człowiek i z wielką pasją :-)
OdpowiedzUsuńDokładnie tak Marzenko :-)
UsuńSernik to dla mnie prosze
OdpowiedzUsuńmy również uwielbiamy serniki :-)
UsuńJa poproszę fondant czekoladowy na godz 11 do kawki :-)
OdpowiedzUsuńproszę bardzo :-)
UsuńWyglądają przepysznie, a smakują pewnie jeszcze lepiej. Pozdrawiam z Krakowa :)
OdpowiedzUsuńBędzie mi bardzo miło jeśli "zaobserwujesz" mojego makijażowego bloga, na którym zamieściłam pomysł na syreni makijaż:
http://blondivy.blogspot.com/
Dziękuję za zaproszenie i pozdrawiam cieplutko :-)
UsuńZawsze podziwiam kucharzy, szefów kuchni i wszystkich utalentowanych w tej dziedzinie za to, że potrafią stworzyć pyszne dania a do tego tak pięknie udekorować :)
OdpowiedzUsuńja również Krysiu :-)
UsuńMmm, ależ pyszności :)
OdpowiedzUsuń