wtorek, 4 listopada 2014

Jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce


Dziś chciałabym Wam przedstawić jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce Jacka Krakowiaka-szefa kuchni w Hotelu Aquarius Spa***** w Kołobrzegu oraz kilka jego przepysznych dań 

Jeśli macie ochotę posłuchać wywiadu z Jackiem jak opowiada o swojej poasji gotowania oraz obejrzeć więcej jego przepysznych dań to zapraszam do oglądnięcia filmiku >>>TUTAJ



Poniżej polędwiczka z dorsza podana na młodych kurkach z puree z pieczonego selera, pasternaku i papryki z sosem zrobionym na białym winie z musztardą francuską.

Polędwiczka z dorsza


Fondant czekoladowy z lodami malinowymi



Sernik z twarogu ekologicznego z musem z truskawek

Sernik


11 komentarzy:

  1. Ale pyszności Małgosiu :-) świetny człowiek i z wielką pasją :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Sernik to dla mnie prosze

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja poproszę fondant czekoladowy na godz 11 do kawki :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wyglądają przepysznie, a smakują pewnie jeszcze lepiej. Pozdrawiam z Krakowa :)

    Będzie mi bardzo miło jeśli "zaobserwujesz" mojego makijażowego bloga, na którym zamieściłam pomysł na syreni makijaż:
    http://blondivy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za zaproszenie i pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń
  5. Zawsze podziwiam kucharzy, szefów kuchni i wszystkich utalentowanych w tej dziedzinie za to, że potrafią stworzyć pyszne dania a do tego tak pięknie udekorować :)

    OdpowiedzUsuń