Dziś mam dla Was propozycję na sos chrzanowy do wędlin. Szybki i prosty dodatek, który sprawia że wędliny smakują jeszcze lepiej :-)
- 2 jajka
- 5 łyżeczek chrzanu tartego ze słoiczka
- 3 łyżki sosu hamburgerowego Kielecki
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tace o małych oczkach, a następnie wymieszać z chrzanem i sosem hamburgerowym. Wszystko dokładnie wymieszać i przed podaniem schłodzić w lodówce.
Fajny, łatwy przepis
OdpowiedzUsuńBardzo smacznie :)
OdpowiedzUsuńPyszny dodatek :-)
OdpowiedzUsuńSamego chrzanu nie lubię, bo jest dla mnie na ostry. Ale w połączeniu z czymś innym, bardzo chętnie. Takiego jeszcze nie jadłam, na pewno spróbuję :)
OdpowiedzUsuńPolecam Madziu, w tej wersji z pewnością Ci posmakuje chrzan :-)
Usuńciekawy
OdpowiedzUsuńAż zgłodniałem :D
OdpowiedzUsuńFajny :)
OdpowiedzUsuńsmakowitości .Lubie ostre smaczki .
OdpowiedzUsuńDo wędlinki musi być ostro ;-)
UsuńPysznie :)
OdpowiedzUsuń