niedziela, 28 sierpnia 2016

Sos chrzanowy do wędlin

Dziś mam dla Was propozycję na sos chrzanowy do wędlin. Szybki i prosty dodatek, który sprawia że wędliny smakują jeszcze lepiej :-)

Sos chrzanowy do wędlin

  • 2 jajka
  • 5 łyżeczek chrzanu tartego ze słoiczka
  • 3 łyżki sosu hamburgerowego Kielecki


Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tace o małych oczkach, a następnie wymieszać z chrzanem i sosem hamburgerowym. Wszystko dokładnie wymieszać i przed podaniem schłodzić w lodówce.

11 komentarzy:

  1. Samego chrzanu nie lubię, bo jest dla mnie na ostry. Ale w połączeniu z czymś innym, bardzo chętnie. Takiego jeszcze nie jadłam, na pewno spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam Madziu, w tej wersji z pewnością Ci posmakuje chrzan :-)

      Usuń
  2. smakowitości .Lubie ostre smaczki .

    OdpowiedzUsuń