- 40 dag bezglutenowego makaronu kukurydzianego penne Biedronka
- 20 dag sera białego
- 4 łyżki śmietany
- 2 łyżki cukru
- 1 cukier waniliowy
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. W garnku rozmieszać śmietanę z cukrami i dodać pokruszony ser, wymieszać. Na koniec dodać ugotowany makaron, całość wymieszać i ciepłe podawać.
bardzo lubię makaronowe dania
OdpowiedzUsuńuwielbiam makaron z serem :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię takie dania - smacznie i błyskawicznie ;)
OdpowiedzUsuńOj tak takie dania sprawdzają się zawsze gdy mamy mało czasu na gotowanie :-)
Usuńmy jadamy taki makaron ale na słono z cebulkę prażoną;) jest mega pyszny;)
OdpowiedzUsuńO to też musi być pyszne, na pewno spróbuję przygotować Twoją wersję :-)
UsuńBardzo fajne i szybkie danie :-)
OdpowiedzUsuńJakbym się przeniosła w czasy dzieciństwa :)moja mama polewała go bułką tartą usmażoną na masełku, pyszny Małgosiu
OdpowiedzUsuńMnie również Małgosiu to danie kojarzy się z dzieciństwem :-)
UsuńMniam, smaki mojego dzieciństwa :-)
OdpowiedzUsuństare danie ale wciąż smaczne
OdpowiedzUsuńStare dania są najlepsze :-)
UsuńMakaron z serem jak dawno nie jadłam a to takie dobre
OdpowiedzUsuńTo koniecznie musisz przygotować na dniach :-)
UsuńPysznie wygląda, ale przyznam szczerze że chyba nigdy nie jadłam makaronu z serem :)
OdpowiedzUsuńO to koniecznie musisz to nadrobić Edytko :-)
Usuń