Dziś mam dla Was propozycję na kolejną smaczną pastę do pieczywa. Tym razem to szybka pasta z białej fasoli, którą podałam z chrupkim pieczywem kukurydziano-gryczanym Tovago
- 2 puszki białej fasoli
- sok z 1 cytryny
- 1/2 główki czosnku
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- pieprz
- sól
Fasolę odsączyć z zalewy, czosnek obrać. Wszystkie składniki zblenderować razem i całość doprawić do smaku pieprzem i solą.
Pyszna ta pasta i prosta.
OdpowiedzUsuńDokładnie tak prosta, szybka i smaczna :-)
UsuńKoniecznie muszę wypróbować, moja córa bardzo lubi fasolę, więc powinna być zadowolona :)
OdpowiedzUsuńo to coś w sam raz dla niej :-)
UsuńŚwietna pasta, na pewno zrobię :-)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię różne pasty z fasoli, są pyszne :-)
OdpowiedzUsuńJeszcze się z taką pastą nie spotkałam
OdpowiedzUsuńwięc trzeba wypróbować :-)
UsuńDla mnie coś nowego, ale widze super sprawa :) A ja lubie bardzo pasty
OdpowiedzUsuńWarto wypróbować Marzenko :-)
UsuńWygląda bardzo fajnie :D
OdpowiedzUsuńale najważniejsze, że super smakuje :-)
UsuńBardzo fajny dodatek do kanapek :)
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadłam ale mam ochotę wypróbować
OdpowiedzUsuńTakiego zestawu nie jadłem, może warto spróbować? Uszanowanko!
OdpowiedzUsuńNa pewno warto, polecam :-)
Usuń