poniedziałek, 8 września 2014

Sałatka jajeczno-rzodkiewkowa

Sałatka jajeczno-rzodkiewkowa to szybka sałatka idealna do obiadu, ale także na śniadanie lub kolację, gdyż wyśmienicie smakuje z pieczywem.

Letnia sałatka


Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Rzodkiewkę zetrzeć również na tarce o małych oczkach, a szczypiorek drobno posiekać. wszystkie składniki razem wymieszać, dodać dressing ziołowy Develey i sałatka gotowa :-)


11 komentarzy:

  1. Uwielbiam takie sałatki są bardzo smaczne, przyjemne dla podniebienia i oka .Wspaniale się prezentuje
    Pychotka

    OdpowiedzUsuń
  2. oj taką sałatkę to ja lubię. Smak z dzieciństwa trochę. A te sosy również dostałam do rpzetestowania - ten ziołowy sosik to mój ulubieniec :)

    OdpowiedzUsuń
  3. to jest to co lubię !! super przepisik.

    zapraszam: www.filizanka-smakow.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. O tak, lubię takie sałatki. Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  5. Małgosiu ale super sałatka, kilka składników i już :-) mamy pyszne danie :-) pozdrawiam :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. Często taką sałatkę robimy na sobotnie albo na niedzielne śniadanie. Samo zdrowie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Tak niewiele trzeba aby mieć tak dużo smacznego szczęścia:)))
    Pozdrawiam cieplutko!!

    OdpowiedzUsuń