poniedziałek, 9 lutego 2015

Musli

Zdrowe śniadanie to podstawa każdego dnia. Przygotowanie domowego musli zajmuje dosłownie kilka chwil, a efekt wyśmienity. Można się nim zajadać na śniadanie, kolację lub jako przekąskę między posiłkami.    

Musli

  • śliwki suszone
  • rodzynki
  • daktyle
  • morwa biała bio Fresano
  • otręby  żytnie
  • mleko lub jogurt
  • ulubione ziarna np. słonecznika lub dyni

Wszystkie składniki w ilości wg uznania wsypać do miseczki i zalać mlekiem lub jogurtem naturalnym.

6 komentarzy:

  1. U mnie zimą owsianka na śniadanie to podstawa ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo zdrowo i smacznie można zacząć dzień :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Racja Małgoś, śniadanie to podstawa :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie śnaidanko to u mnie na zmianę z owsianką :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pierwszorzędne śniadanie, Małgoś :)

    OdpowiedzUsuń
  6. takie śniadanie nie dosyć, że zdrowe to jeszcze pyszne! :)

    http://foodmania-przepisy.blogspot.com/2015/02/konkurs-walentynkowy.html

    OdpowiedzUsuń